top of page

Gassiot House Outpatients Centre

Utilising New Technologies and New Innovative Ways of Working

We were appointed to provide an innovative new Outpatients Facility utilising new technologies and new innovative ways of working. The scheme involved the refurbishment of the Ground Floor of Gassiot House to house 4 separate outpatient clinics and the infill of the existing external courtyard with a glazed atrium housing the open plan reception, café and waiting area.

The location & aesthetic of the reception with sightlines to the self check-in/check out, entrance area, separate clinic entrances and seated waited areas are key to the operation of the space.

CLIENT

N.A.

AREA

London, UK

LOCATION

Guy's & St Thomas' NHS Foundation Trust

Colour, lighting and finishes have been carefully considered to improve patient experience and aid wayfinding. Externally the glazed pavilion is designed to be an attractive high quality glazed façade system to complement the existing building.

BMJ-25.jpg
bottom of page